Söker du doula eller vill ha ett enskilt samtal?

Vill du ha ett enskilt samtal eller doula?

Utöver mitt arbete som poddare så är jag även utbildad doula. I nuläget tar jag få doulauppdrag, främst pga. att det är svårt att kombinera poddandet, småbarnslivet och det berömda livspusslet med doulande.
Om du ändå vill maila och fråga om jag har möjlighet att doula dig/er så är det värt att veta att ett doulauppdrag kostar 10 000kr (inkl moms).
Då ingår fyra veckors jour, 2-4 förlossningsförberedande samtal, närvaro under hela förlossningen samt en efterträff när barnet är fött. Då pratar vi igenom allt som hänt och hur det känns.
Jag har lättare att ta uppdrag om datumet ligger nära i tiden (så ni som inte hittat någon doula och mailar förtvivlat i vecka 38 har lyckligtvis större chans).

Samtal?
Jag får relativt många från lyssnare som vill komma och ha ett enskilt samtal med mig. Lite som en poddinspelning men utan mikrofoner och en tydlig berättelse.
Ibland före en förlossning, dvs ett förlossningsförberedande samtal.
Hur vill jag föda? Vad är viktigt för mig? Finns det något jag är rädd för? Hur ska jag uttrycka den typ av stöd jag behöver?
Samtalet kan rymma både praktiska och känslomässiga aspekter (och passar både den som upplever förlossningsrädsla eller som är jättepeppad.)
Men också efter efter en förlossning.
Vad var det som hände? Hur kändes det? Var det en bra upplevelse?  Det finns plats för allt i ett sånt samtal.
Efter att jag gjort podden i över ett år har jag lärt mig att behovet av att prata om sin förlossningsupplevelse ofta är stor.

Samtalen sker i lugn och ro i min stuga/studio i Haninge dit man tar sig med buss, pendeltåg eller bil och kostar 900kr för 90 minuter.
Det går också bra att ha samtalen via telefon eller Skype för den som inte vill eller kan ta sig till mig.

Om du har frågor eller tankar är du välkommen att maila mig på emma.philipsson@gmail.com